Campus Inkrement

Norges største tjeneste for omvendt undervisning.

Folkene bak

Tjenesten driftes og utvikles av teknologiselskapet Inkrement as. Vi er et team med bred kompetanse innenfor utvikling av moderne, internettbaserte læringssystemer. Innholdet utvikles av pedagoger med lang erfaring fra norsk skole. Pedagogisk ansvarlig er Bjørn Ove Thue (Lektor Thue).

Historien bak

 • Høsten 2023

  Oppdatering av Campus Matte 8-10

  En stor oppdatering av Campus Matte 8-10 ligger klar til høsten. Siden læreverket sto ferdig i 2020, har vi høstet nyttig erfaring med både den nye læreplanen og nye typer eksamensoppgaver, i tillegg til verdifulle tilbakemeldinger fra brukerne våre.

  Se mer om oppdateringen her.

 • Våren 2023

  Eksamenstrening

  Ny versjon av Eksamenstrening lanseres. Eksamenstrening er et adaptivt verktøy i Campus Matte som hjelper lærere med å spare tid og elevene med å øve smartere til eksamen i matematikk.

  Les mer her.

 • Høsten 2022

  MatteLabbens Mester

  For første gang braker det løs med MatteLabbens Mester – en klassekonkurranse for 1.-7. trinn. Konkurransen ble en stor suksess, med flere millioner MatteLabb-brett fullført av elever fra hele landet.

 • Våren 2022

  Campus Naturfag 8-10

  Campus Naturfag 8-10, et komplett læreverk som gjør naturfagundervisningen engasjerende for alle elever, lanseres. Campus Naturfag er utviklet for Kunnskapsløftet 2020, med alt du trenger til undervisningen på ett og samme sted.

  Les mer om Campus Naturfag 8-10 her.

 • 2021

  Campus Matte 1-4

  Campus Matte 1-4 lanseres og tas i bruk av barneskoler over hele landet. Læreverket er komplett og basert på aktiv læring, hvor læreren får god tid til lek, utforsking og matematisk samtale med elevene.

  Du kan lese mer om Campus Matte 1-4 her.

 • 2020

  Campus Matte 5-7

  Læreverket vårt har blitt tatt varmt imot og brukes nå av skoler over hele landet.

  Campus Matte 5-7 lanseres til barneskolen for Kunnskapsløftet 2020 og læreverket videreutvikles med både innhold og funksjonalitet.

  Les mer om Campus Matte 5-7 her.

 • 2019

  Komplett læreverk - Campus Matte 8-10 og VGS

  Vi lanserer vårt eget læreverk.

  Campus Matte er et nyskapende, komplett læreverk i matematikk for ungdomstrinnet og VGS. Samtidig lanserer vi også en stor oppgradering av Campus.

 • 2018

  Kurskatalogen utvides

  Sammen med Lærer Ingrid prøver vi ut engelsk for ungdomstrinnet med vekt på fonetikk og grammatikk. Cappelen Damm lanserer Mat og Helse på Campus.

 • 2017

  Naturfag på Campus

  Vi lanserer Nova Premium i samarbeid med Cappelen Damm. Nova dekker pensum i naturfag for ungdomstrinnet. Campus passerer 100 000 brukere per måned.

 • Høsten 2016

  Ny versjon og premium innhold

  Lærere og elever får tilgang til ny funksjonalitet og nytt innhold med Campus:Skole og Faktor Premium. Med Campus:Skole blir det lettere å følge opp lekser og skape engasjerende undervisning med verktøy som Lekseplanlegger, Diskusjon og Selvstendig arbeid. Faktor Premium gir Faktor-kursene mye nytt innhold. Den nye versjonen gjør det mulig å betale for å bruke Premium-innhold på Campus.

 • 2014/2015

  50 000 månedlige brukere

  I skoleåret 2014/2015 har Campus hatt rundt 50 000 brukere hver måned og omtrent 5000 besøk hver dag. Systemet benyttes innenfor ulike fagområder, fra realfag til språkopplæring, og på ulike trinn, fra grunnskole til høyskole. Høsten 2015 lanserer vi fortløpende forbedringer av grensesnittet for lærere og elever.

 • Høsten 2013/
  Våren 2014

  Flere matematikkurs deles

  Ny og forbedret versjon lanseres. Flere engasjerte lærere velger å dele kursene sine, slik at andre kan nyte godt av arbeidet de har lagt ned.

  Cappelen Damm publiserer et kurs tilpasset et av sine matematikklæreverk på ungdomstrinnet.

  Campus Inkrement inneholder nå 160 timer undervisningsvideo og 1800 kontrolloppgaver som kan gjenbrukes av lærere og elever.

 • Våren 2013

  Første versjon lanseres

  Første versjon av Campus Inkrement lanseres.

  Verktøyet vårt for kursproduksjon og -administrasjon åpnes nå for offentlig skole og ikke-kommersielle aktører.

 • 2010/2011

  De første bitene

  De første bitene av Campus Inkrement blir utviklet som digitale støtteverktøy til vårt eget arbeid.

  Erfaringene brukes til å justere og forbedre teknologien og måten innholdet formidles på. Bitene settes sammen til et integrert verktøy.

Prøv Campus gratis i 30 dager

Du kan prøve Campus helt gratis og uforpliktende med dine elever. Bare logg inn med din feidebruker og opprett ett eller flere kurs. Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne på campus@inkrement.no.

Prøv gratis