Campus Inkrement er en tjeneste med digitale læremidler. Personvernerklæringen forteller hva som samles inn, og hvordan vi bruker denne informasjonen.

Hvis du ikke registrerer en konto på Campus Inkrement, lagrer vi ikke data om deg personlig. Da samler vi kun inn anonyme data om hvordan du bruker nettsidene. Nederst på siden kan du lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler til dette. Om du oppretter en konto på Campus Inkrement lagrer vi informasjon om deg og din bruk av Campus. Dataene dine deles ikke med andre.

Hvorfor lagrer vi informasjon om deg som bruker?

Formålet er å tilrettelegge for læring for elever og lærere når de bruker Campus Inkrement. Det er Inkrement AS som er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger.

Grunnen til at vi kan behandle personopplysninger om deg er at vi har en databehandleravtale med skoleeieren din, eller at du oppretter en konto manuelt og gir samtykke når du gjør det.

Hvilke opplysninger behandler vi?

Campus Inkrement har en oversikt over alle brukere, som inneholder navn, e-post-adresse og skoletilhørighet. Om du logger inn med Feide, opprettes det automatisk en konto. Ved Feide-innlogging er det også en databehandleravtale mellom skolen og oss som leverandør. Den beskriver mer detaljert hvordan dine personopplysninger er sikret og hvordan opplysningene behandles.

Om du oppretter en konto som privatist, er informasjonen basert på opplysningene du selv oppgir når du registrerer deg. Du kan når som helst se hvilken informasjon som er registrert om deg og endre dette ved å logge inn på din profil.

Hva brukes opplysningene til?

Opplysningene brukes til å gi elever og lærere oversikt over hva elevene gjør på Campus. Campus Inkrement samler også inn informasjon om tid og resultater på det du gjør i Campus Inkrement. Denne informasjonen inkluderer hvilke videoer du har sett, hvor lang tid du brukte, hvilke oppgaver du har besvart og hvilke svar du har gitt. Lærere får også informasjon om hvordan de kan utnytte Campus bedre.

Vi i Inkrement bruker også dataene til å forbedre kursinnholdet. Opplysningene vi bruker til dette vil vi vanligvis bruke som en del av en stor datasamling, og da er dine opplysninger også anonymisert. Når en bruker har tekniske problemer eller lignende, kan vi også bruke opplysningene deres til å gi personlig brukerstøtte.

Data om deg lagres i inntil to år etter at du sist var innlogget. Det er for at du skal kunne fortsette der du slapp når du kommer tilbake, om du for eksempel har behov for å være bort fra skolen en periode. Etter de to årene slettes dataene automatisk.

Deling av informasjon

Vi vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte gi fra oss personopplysninger om deg på annen måte enn det som står i denne personvernerklæringen. Hvis vi har behov for dette, vil vi først få tillatelse fra deg.

Inkrement drifter våre egne servere og vi benytter Microsoft Azure for lagring og FreshWork for kundestøtte. Alle data lagres i Europa.

Sletting av personopplysninger

Du kan til enhver tid slette brukerprofilen din på Campus Inkrement. Det gjør du under innstillinger inne i Campus.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettsiden lagrer på din datamaskin. Filene kan kun leses av nettsiden og deg som bruker. Nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre nettsiden slik at den skal fungere best mulig for brukeren, i tillegg til at vi fører statistikk over hvordan sidene våre blir brukt. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Følgende informasjonskapsler lagres ved bruk av campus.inkrement.no:

Nødendige informasjonskapsler

Kapselen __RequestVerificationToken benyttes av Campus Inkrement for å beskytte brukeren mot angrep av typen "Cross-Site Request Forgery". Kapselen .ASPXAUTH benyttes av Campus Inkrement for å fastslå at brukeren er pålogget. Kapselen Language husker hvilken målform du foretrekker at innholdet skal vises i Campus.

Google Analytics

Kapselene _ga, _gid og _gat brukes av Google Analytics for å samle inn informasjon om brukere av Campus Inkrement, som hvilke sider de besøker, hvilke nettlesere de bruker, om brukeren har en pc, mobil eller et nettbrett, hvor lenge brukeren var hos oss og hvilke lenker brukeren klikket på. Inkrement bruker Google Analytics for å analysere hvordan nettstedet vårt blir brukt, slik at vi kan forbedre innholdet. Google Analytics lagrer deler av IP-adressen til alle som er innom nettsiden for å samle inn geografisk informasjon. Ifølge Datatilsynet er IP-adresser en personopplysning, vi bruker derfor en IP-maskering i sporingskode. Dette betyr at, Google Analytics fjerner de siste tallene i IP-adressen din før de lagrer den.

Youtube

Videoer i innhold som lærere lager selv og deler med hverandre vises fra YouTube. Kapslene PREF, CONSENT og VISITOR_INFO1_LIVE benyttes av YouTube sin videoavspiller for å spore bruken av videoer. Innholdet produsert av Inkrement ligger ikke lagret på YouTube og benytter derfor ikke disse kapslene.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på campus@inkrement.no