Personvern og informasjonskapsler

Campus Inkrement er en nettportal og en teknisk plattform for gjennomføring av nettbasert opplæring. Personvernerklæringen forteller hva som samles inn, og hvordan vi bruker informasjonen.

Hvis du ikke har registrert en brukerkonto hos Campus Inkrement, vil vi kun lagre anonyme data for statistiske formål, dels om bruk av tjenestene og dels teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling.

Formål

Formålet med behandlingen på Campus Inkrement er å tilrettelegge for effektiv læring for elever og lærere.

Ansvar

Inkrement as er behandlingsansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av Campus Inkrement. Inkrement drifter selv serverne våre.

Hvilke opplysninger behandles i portalen?

Campus Inkrement har en brukerdatabase som inneholder navn, epostadresse og skoletilhørighet. Informasjonen er basert på opplysninger du selv gir fra deg i forbindelse med registrering. Du kan når som helst se hvilken informasjon som er registrert om deg og endre denne ved å logge inn på din profil.

Campus Inkrement samler også inn informasjon om din progresjon og dine resultat i kursene som du gjennomfører. Denne informsajonen omfatter hvilke videoer du har sett, hvilke kontrollspørsmål som er besvart og hvilket svar som ble avgitt.

Hva brukes opplysningene til?

Vi benytter det innsamlede datagrunnlaget til å forbedre kursinnholdet. Opplysningene som behandles for dette formålet vil normalt brukes aggregert og anonymisert, men vi har også muligheten til å bruke denne typen opplysninger for å yte brukerstøtte til den enkelte bruker ved tekniske problemer og lignende.

Deling av informasjon

Vi vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere personopplysninger om deg på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Sletting av personopplysninger

Du kan til enhver tid slette din brukerprofil på Campus Inkrement.

Webanalyse

Inkrement bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettstedet slik at vi kan forbedre innholdet. Google Analytics lagrer deler av IP-adressen til besøkende for å samle inn geografisk informasjon. I følge Datatilsynet er IP-adresser en personopplysning og vi har derfor aktivert en IP-maskering i sporingskoden for å styrke personvernet. Før lagring fjerner Google Analytics de siste tallene i IP-adressen din.

Data fra Google Analytics lagres på egne servere hos Google. Data fra Google Analytics blir ikke delt uten Inkrement sitt samtykke, med unntak i spesielle situasjoner, som for eksempel hvis politi eller domstol krever det.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettsiden lagrer på din datamaskin. Filene kan kun leses av nettsiden og deg som bruker. Nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre nettsiden slik at den skal fungere best mulig for brukeren, samt til statistikkformål. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Følgende informasjonskapsler lagres ved bruk av campus.inkrement.no:

Nødendige informasjonskapsler

Kapselen __RequestVerificationToken benyttes av Campus Inkrement for å beskytte brukeren mot angrep av typen "Cross-Site Request Forgery". Kapselen .ASPXAUTH benyttes av Campus Inkrement for å fastslå at brukeren er autentisert (pålogget). Kapslene myCourseName og myCourseId husker hvilket kurs du sist besøkte.

Google Analytics

Kapselene _ga, _gat, __utma, __utmb, __utmc og __utmz brukes av Google Analytics for å samle inn informasjon om brukere av Campus Inkrement, som hvilke sider som besøkes, hvilke nettlesere som brukes, om brukeren har en pc, mobil eller et nettbrett, hvor lenge brukern var hos oss og hvilke lenker som ble klikket på.

TNS Gallup

Kapslene i00 og srp benyttes av TNS Gallup for å samle inn informasjon om bruken av Campus Inkrement.