Campus Inkrement

Campus Inkrement er en læringsplattform spesielt tilpasset Omvendt Undervising. Den består av to hoveddeler: et enkelt forfattergrensesnitt for å sette sammen egne kurs og et administrativt grensesnitt for å følge opp Omvendt Undervisning i skolehverdagen. Kursene er nettbaserte og består av undervisningsvideoer og kontrollspørsmål.

Løsningen er gratis for offentlige skoler og ikke-kommersielle aktører og utvikles og driftes av Inkrement as.

Åpent kursinnhold

Campus Inkrement inneholder en rekke åpne kurs. Disse kursene er gode utgangspunkt for lærere som ønsker å forsøke Omvendt Undervsining, men kan selvsagt også brukes som rene ressurssider i undervisningen eller av elever som studerer på egenhånd.

Elever og andre kursdeltakere

Dersom du ønsker å ta et kurs på egenhånd, velger du fritt plant de åpne kursene i Campus Inkrement. Dersom du deltar i et omvendt undervisningsopplegg, får du en lenke fra læreren din.

Lærere og andre kursholdere

Dersom du ønsker å bruke Campus bare som en ressursside, viser du nettsiden til elevene, og lar dem klikke på et av de åpne kursene. De trenger ikke brukernavn eller passord.

Dersom du ønsker å prøve ut Omvendt Undervisning eller lage eget kursopplegg, må du registrere deg og sette opp dine egne kurs.