Mattelærerne

I videoserien «Mattelærerne møter du dyktige og inspirerende matematikklærere fra hele landet, som deler sine beste tips, tanker og erfaringer. Hva gjør de for at deres elever skal løftes i matematikk?

Sesong 2 - Cecilie Bye, Finnsnes Ungdomsskole

S2:E1 - Å vekke interessen for tall, matematikk og problemløsing

I sesong 2 møter vi engasjerte Cecilie Bye og hennes elever ved Finnsnes Ungdomsskole.

- Jeg liker å leke med tall. Jeg liker å vekke den interessen for tall, matematikk og problemløsing hos elevene, forteller Cecilie.

Sesong 1 - Ane Lunden Hustad, Landvik skole

S1:E1 - Hvordan er det å være mattelærer?

Gjennom første sesong får dere møte inspirerende Ane Lunden Hustad og flotte klasse 5A ved Landvik skole i Grimstad. Hvordan opplever hun det er å være mattelærer i 2020?

S1:E2 - Magiske mattetimer med Harry Potter

Kan Harry Potter bidra til at elevene lærer brøk? Bli med inn og la deg inspirere av Ane Lunden Hustad sitt magiske klasserom i andre episode av "Mattelærerne".

S1:E3 - Hvordan få elevene til å snakke matematikk?

Ane og elevene prøver diskusjonsverktøyet i Campus Matte for første gang.

Se hvordan det går når elevene skal diskutere seg frem til et svar, og hva som skjer når de finner ut hvem som har laget oppgavene!

S1:E4 - Hvilke krav og muligheter finnes i det digitale klasserommet?

- Elevene lærer på så ulike måter, og det digitale åpner for at hver elev kan få individuell tilpasning. Det er veldig mange flere elever som kan lykkes i veldig mange flere fag, forteller Ane.

S1:E5 - Fagfornyelsen og omvendt undervisning

I sesongavslutningen av "Mattelærerne" deler Ane sine refleksjoner rundt Fagfornyelsen. Hva har omvendt undervisning til felles med de nye læreplanene? Og hva er det viktigste Ane lærer sine elever?

“Campus Matte frikjøper meg så mye tid, og den tiden kan jeg bruke til å veilede elevene mine. Læreverket gir elevene varierte måter å jobbe med fagstoffet slik at enda flere lykkes.”

Prøv Campus gratis i 30 dager

Du kan prøve Campus helt gratis og uforpliktende med dine elever. Bare logg inn med din feidebruker og opprett ett eller flere kurs. Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne på campus@inkrement.no.

Prøv gratis