Skreddersydd Eksamenstrening til hver elev

Med Eksamenstrening får du som lærer full oversikt over hva elevene har gjort og hva klassen trenger hjelp til frem mot eksamen. Gjennom Campus får elevene oppgaver fra tidligere eksamenssett i tillegg til en videogjennomgang hvis de skulle stå fast. Med Eksamenstrening kan du holde full oversikt over elevenes progresjon til en hver tid, og dere kan øve smartere til matematikkeksamen!

Eksamenstrening er tilgjengelig for 10. Klasse matematikk, 1T og 1P ved lisens på Campus:Skole eller Faktor Premium.

Kom i gang med Eksamenstrening på 1-2-3

Eksamenstrening er tilgjengelig for 10. Klasse matematikk, 1T og 1P ved lisens på Campus:Skole eller Faktor Premium. For å komme i gang med Eksamenstrening i dag gjør du følgende:

1

Bestill lisens

Bestill lisens her
2

Registrer deg

Registrer deg som lærer og opprett klassen(e) som skal øve til eksamen. En video som viser hvordan dette gjøres på 3 minutter ser du her.

Se video
3

Aktiver Eksamenstrening

Aktiver Eksamenstrening for dine elever. Dette gjør du ved å trykke på ”Aktiver Eksamenstrening for denne klassen” under fanen ”Eksamenstrening” i Campus.

Se detaljert beskrivelse

For deg som alt bruker Faktor Premium eller Campus:Skole trenger du kun å aktivere Eksamenstrening som vist i steg 3 for å komme i gang.

Eksamenstrening gir hver elev en tilpasset arbeidsplan for å nå sitt personlige mål til eksamen. Dette skjer ved at Campus foreslår oppgaver eleven burde starte på, basert på arbeidet de har gjort gjennom Campus tidligere. Har elevene ikke brukt Campus vil det fortsatt genereres en arbeidsplan basert på deres selvbestemte karaktermål. Elevene får også videogjennomgang av løsningen om de skulle stå fast.

Start øvingen i dag

Det er enkelt å komme i gang med Eksamenstrening. For deg som alt har lisens er det kun å aktivere verktøyet til høyre i menyen på Campus og du og dine elever kan sette i gang. For deg som ikke har lisens på Campus enda, les mer og bestill lisens på Faktor Premium for Eksamenstrening til 10. klasse eller Campus:Skole for Eksamenstrening til 1T og 1P her:

Arild Knutsen, Ullern Videregående skole

«Det var en overveldende positiv respons fra elevene da vi tok i bruk Eksamenstrening i 1T!»

Lektor Thue, pedagogisk drivkraft i Campus

«Når elever skal øve til eksamen starter ofte alle med første oppgave i eksamensheftet fra fjoråret, helt uavhengig av vanskelighetsgrad og tema. Med Eksamenstrening får elevene de oppgavene hver enkelt faktisk trenger å øve på.»

;
;