Terminprøver for høsten 2021 er klare!

Terminprøvene finner du under "Ressurser" på toppen av innholdsmenyen til venstre i kurset ditt. Fasiten finner du rett under.

Terminprøver for ungdomstrinnet og videregående er klare til bruk i Campus Matte!

Nå er terminprøvene for ungdomstrinnet og videregående skole på plass i Campus Matte. Du finner dem under "Ressurser" på toppen av innholdsmenyen til venstre i kurset ditt. Fasiten finner du rett under.

Hvem er terminprøvene for?

Terminprøvene er laget for hvert trinn på ungdomsskolen og i alle matematikkfag på videregående skole (med unntak av S2 og R2 grunnet KL06). Til de yrkesfaglige retningene finnes det to versjoner hvor du kan velge den som passer best til den aktuelle yrkesretningen.

Hvordan er terminprøvene?

Denne høsten er terminprøvene tilgjengelig i PDF og Word-format. Vi har valgt å gjøre det slik fordi den endelige eksamensformen fortsatt er usikker. Med Word-filen vil det være enkelt å tilpasse vårt forslag til din egen lokale terminprøve.

Hvordan passer terminprøvene til eksamen?

Terminprøvene er skapt med utgangspunkt i eksempeloppgavene for eksamen som er gitt fra UDIR. Innholdet følger progresjonen i Campus Matte og er basert på de nye kompetansmålene. Terminprøvene har en del 1 uten hjelpemidler og en del 2 med hjelpemidler.

Prøv Campus gratis i 30 dager

Du kan prøve Campus helt gratis og uforpliktende med dine elever. Bare logg inn med din feidebruker og opprett ett eller flere kurs. Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne på campus@inkrement.no.

Prøv gratis

Lukk